Merlin Arhiva 2013./2014.

Na ovom sustavu nalazi se arhiva kolegija iz akademske godine 2013./2014. Kolegijima otvorenim u akademskoj godini 2014./2015. možete pristupiti putem poveznice u bloku "Trenutna akademska godina".

Četvrti webinar na temu ishoda učenja i metoda vrednovanja u e-učenju

Četvrti webinar iz ciklusa on-line predavanja naziva "Talks on E-assessment and Learning Outcomes" na temu ishoda učenja i metoda vrednovanja u e-učenju, a u okviru međunarodnog projekta TALOE, održao se u srijedu 20. svibnja u 11 sati.

Naziv ovog webinara bio je A journey through the assessment and feedback landscape: from principles to effective practice, a održala ga je dr Gill Ferrell, članica izvršnog odbora organizacije EUNIS (European University Information Systems organization) i voditeljica grupe E-learning Task Force pri EUNIS-u.

Dr. Ferrell je u predavanju predstavila rezultate trogodišnjeg programa kojem je za cilj poticati vrednovanje i davanje povratne informacije studentima na sveučilištima u Velikoj Britaniji. Posebno se istaknula važnost koju povratna informacija ima u procesu vrednovanja učenja te su predstavljeni besplatni alati koje sveučilišta mogu upotrijebiti za procjenu i unapređenje vlastite prakse. Snimka webinara je dostupna ovdje.

Više o webinaru možete pročitati na web stranicama Centra za e-učenje ili projekta TALOE.

On-line tečaj "Osnove rada u sustavu Merlin"

Povezivanje sustava za e-učenje Merlin sa sustavom ISVU

Centar za e-učenje pripremio je on-line tečaj "Osnove rada u sustavu Merlin". Tečaj će biti dostupan, odnosno započinjat će svakog 1. u mjesecu. Prijave su moguće od 1. do 7. u mjesecu, a broj prijava je neograničen.

Tečaj je namijenjen nastavnicima koji do sada nisu koristili sustav za e-učenje Merlin ili žele proširiti poznavanje ovog sustava. Dostupan je članovima akademske zajednice, odnosno svima koji imaju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr.

Tečaju se pristupa putem sustava za udaljeno učenje na adresi http://mod.srce.hr/online-tecaj/.

Tečajevi CEU u lipnju

Centar za e-učenje u lipnju održava:

- tečaj "Napredni rad u sustavu Merlin - Administracija" - 02. i 03. lipnja 2015.

Redovito održavanje sustava

OdržavanjeRedovito održavanje sustava odvija se petkom od 7:00 do 7:45 pa Vas molimo da u to vrijeme ne planirate aktivnosti na sustavu.