Merlin Arhiva 2013./2014.

Na ovom sustavu nalazi se arhiva kolegija iz akademske godine 2013./2014. Kolegijima otvorenim u akademskoj godini 2014./2015. možete pristupiti putem poveznice u bloku "Trenutna akademska godina".

On-line tečaj "Osnove rada u sustavu Merlin" - ponovno održavanje od 1. rujna 2015.

On-line tečaj „Osnove rada u sustavu Merlin“ u srpnju i kolovozu 2015. neće se održati zbog unapređenja i poboljšanja tečaja. Isti će započeti s održavanje 1. rujna 2015. kada će započeti i on-line tečaj „Napredni rad u sustavu Merlin – administriranje korisnika“.

Molimo na razumijevanje i vidimo se na jesen!

5. MoodleMoot Hrvatska - objavljene prezentacije i snimke

Centar za e-učenje Srca je i ove godine organizirao MoodleMoot Hrvatska koji se održan u utorak, 16. lipnja 2015. u prostorijama Sveučilišnog računskog centra.

MoodleMoot  je namijenjen svima koji se bave sustavom Moodle ili su samo zainteresirani saznati više o njemu bilo s administrativne, razvojne ili korisničke strane. Želja nam je bila u ugodnoj i kreativnoj atmosferi razmijeniti iskustva, ideje i promišljanja, steći nova poznanstva i prilike za suradnju. Važnost ovakvih događanja koja se održavaju širom svijeta je povezivanje i izmjena ideja, znanja i prakse između sudionika.

Objavili smo prezentacije i snimke webinara u kojima su prikazani različiti aspekti rada s sustavom Moodle. Snimke webinara pozvanih predavača kao i prezentacije dostupne su na web stranicama Centra za e-učenje.

Redovito održavanje sustava

OdržavanjeRedovito održavanje sustava odvija se petkom od 7:00 do 7:45 pa Vas molimo da u to vrijeme ne planirate aktivnosti na sustavu.