Sustav Merlin Arhiva

Na ovom sustavu nalazi se arhiva e-kolegija iz naznačene akademske godine. Za pristup e-kolegijima koji se održavaju u trenutnoj akademskoj godini 2016./2017. kliknite ovdje.

Usluga Centra za e-učenje: Moodle2Test

Centar za e-učenje nadogradio je sustav Moodle2Test koji se temelji na sustavu Moodle, namijenjen svim nastavnicima koji žele isprobati kako radi sustav Merlin.

Sustav za e-učenje Merlin prešao je na novu inačicu sustava Moodle 2.7 u ovoj akademskoj godini o čemu su korisnici pravovremeno obaviješteni. Centar za e-učenje će kao i do sad korisnicima osigurati svu podršku i edukaciju kako bi se što lakše prilagodili novoj virtualnoj okolini.

 

Otvaranje kolegija i isprobavanje novog virtualnog okruženja te testiranje nove inačice sustava Moodle 2.7 i njegovih modula omogućeno je svim nastavnicima, a posebno je korisno postojećim korisnicima sustava Merlin.

Sustav se nalazi na adresi http://moodle2test.srce.hr.

Od 1. rujna 2016. sustav Merlin na inačici sustava Moodle 3.1

Centar za e-učenje Srca planira za novu akademsku godinu 2016./2017. nadogradnju sustava za e-učenje na novu inačicu Moodla 3.1, kako bi nastavnicima i svima koji koriste tehnologije e-učenja u obrazovnom procesu olakšali rad i osigurali najnovije mogućnosti sustava.

Nova inačica sustava donosi novosti kao što su: pretraživanje sadržaja na razini cijelog sustava te mogućnost Koš za smeće (povratak izbrisanog sadržaja e-kolegija). Uz ove novine, dorađeno je sučelje za ocjenjivanje zadaća, mogućnost preuzimanja cijelog sadržaja mape te padajući izbornik za uređivanje pojedine teme u e-kolegiju. Više o novostima možete pročitati ovdje.

Novu inačica sustava kao i svake godine pratit će nove inačice priručnika, animacija i ostalih materijala koje će biti objavljene na sustavu kao i web stranicama Centra za e-učenje.