Salta al contenido principal
Merlin 20/21 Logo institucijskog korisnika na sustavu Merlin Sveučilišni računski centar Srce
Merlin 20/21
  • Mis cursos
  • Más
Sitewide search Cerrar
Selector de búsqueda de entrada
Español - Internacional ‎(es)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Hrvatski ‎(hr)‎ Italiano ‎(it)‎
Helpdesk
Teachers Students Manuals, instructions and animations E-portfolio system Webinar system Book of regulations Test systems
E-course archive
Helpdesk
Ask online moodle@srce.hr 01/616 5171 (workdays from 8am to 4pm) FAQ Short instructions
Teachers
Opening an e-course User manual Guid for insurin accessibility Training courses TALOE Webtool WEB 2.0 tools
Students
User manual E-portfolio course
E-course archive
2024/2025 2023/2024 2022/2023 2021/2022 2020/2021
Merlin 20/21
Mis cursos

Bloques

Salta Cursos

Cursos

Todos los cursos ...
  1. Página Principal
  2. Cursos
  3. Visoke škole i veleučilišta
  4. Aspira - Visoka škola za sportski menadžment
  5. Preddiplomski stručni
  6. Međunarodni menadžment u hotelijerstvu i turizmu (Gastronomija)

Međunarodni menadžment u hotelijerstvu i turizmu (Gastronomija)

Završni rad

  • Nositelj kolegija: Luka Androja
  • Nositelj kolegija: Tonči Drlje
  • Nositelj kolegija: Kristina Pajkr
  • Nositelj kolegija: Mara Tokić
  • Nositelj kolegija: Lea Vrbančić
  • Nositelj kolegija: Marko Vujasinović
  • Izvođač kolegija: Nenad Kresović
  • Izvođač kolegija: Darko Parić

Sommelierstvo i poslovanje bara

  • Nositelj kolegija: Branimir Blajić

Ekonomika u ugostiteljstvu

  • Nositelj kolegija: Eva Mijatović
  • Izvođač kolegija: Filip Glibota
  • Izvođač kolegija: Bernarda Kuliš

Kulinarstvo u hotelijerstvu i ugostiteljstvu

  • Nositelj kolegija: Branimir Blajić
  • Izvođač kolegija: Nikša Boban
  • Izvođač kolegija: Dinko Hržić

Kitchen Management

  • Nositelj kolegija: Dinko Hržić

Culinary Workshop

  • Nositelj kolegija: Nikša Boban

Pastry and Bakery Course

  • Nositelj kolegija: Dragana Juričko

Slastičarstvo i pekarstvo

  • Nositelj kolegija: Branimir Blajić
  • Izvođač kolegija: Nikša Boban
  • Izvođač kolegija: Dinko Hržić
  • Izvođač kolegija: Dragana Juričko

Nutricionizam

  • Nositelj kolegija: Jadranka Tocilj
  • Izvođač kolegija: Diana Petričević
  • Izvođač kolegija: Damir Velimirović

Sigurnost i sanitarna ispravnost hrane i pića

  • Nositelj kolegija: Damir Velimirović

Kuhinje svijeta i eno-gastronomski trendovi

  • Nositelj kolegija: Branimir Blajić
  • Izvođač kolegija: Nikša Boban
  • Izvođač kolegija: Dinko Hržić

Radionica u praktikumu

  • Nositelj kolegija: Tonči Drlje
  • Izvođač kolegija: Nikša Boban

Kuhinjski menadžment

  • Nositelj kolegija: Branimir Blajić
  • Izvođač kolegija: Nikša Boban
  • Izvođač kolegija: Dinko Hržić

Restoraterstvo i suvremene tehnike posluživanja

  • Nositelj kolegija: Branimir Blajić
  • Izvođač kolegija: Tonči Drlje

Međunarodni menadžment gastronomije i tehnologije hrane i pića

  • Nositelj kolegija: Branimir Blajić
  • Izvođač kolegija: Nikša Boban
  • Izvođač kolegija: Dinko Hržić
  • Izvođač kolegija: Damir Velimirović
  • Mis cursos
  • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Hrvatski ‎(hr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
Descargar la app para dispositivos móviles

Izjava o pristupačnosti

Srce
▲