Zum Hauptinhalt
Merlin 21/22 Sveučilišni računski centar Srce
Merlin 21/22
  • Meine Kurse
  • Mehr
Systemweite Suche Schließen
Sucheingabe umschalten
Deutsch ‎(de)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Hrvatski ‎(hr)‎ Italiano ‎(it)‎
Helpdesk
Teachers Students Manuals, instructions and animations E-portfolio system Webinar system Book of regulations Test systems
E-course archive
Helpdesk
Ask online moodle@srce.hr 01/616 5171 (workdays from 8am to 4pm) FAQ Short instructions
Teachers
Opening an e-course User manual Guid for insurin accessibility Training courses TALOE Webtool WEB 2.0 tools
Students
User manual E-portfolio course
E-course archive
2023/2024 2022/2023 2021/2022 2020/2021
Merlin 21/22
Meine Kurse

Blöcke

Kurse überspringen

Kurse

Alle Kurse ...
  1. Startseite
  2. Kurse
  3. Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku
  4. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
  5. Diplomski sveučilišni
  6. Prehrambeno inženjerstvo
  7. PI Druga godina

PI Druga godina

Autohtoni mesni proizvodi

  • Nositelj kolegija: Dragan Kovačević
  • Nositelj kolegija: Krešimir Mastanjević

Minimalno procesirana hrana

  • Nositelj kolegija: Nela Nedić

Procesi pripreme hrane

  • Nositelj kolegija: Nela Nedić

Projektiranje uređaja u prehrambenoj industriji

  • Nositelj kolegija: Krunoslav Aladić
  • Nositelj kolegija: Stela Jokić
  • Nositelj kolegija: Darko Velić

Razvoj proizvoda u prehrambenoj industriji

  • Nositelj kolegija: Mirela Kopjar

Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda

  • Nositelj kolegija: Mirela Lučan Čolić

Tehnologija proizvodnje i prerade brašna

  • Nositelj kolegija: Marko Jukić
  • Nositelj kolegija: Daliborka Koceva Komlenić

Tehnologija slada i piva

  • Nositelj kolegija: Kristina Mastanjević
  • Meine Kurse
  • Deutsch ‎(de)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Hrvatski ‎(hr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
Laden Sie die mobile App

Izjava o pristupačnosti

Srce
▲