Salta al contenido principal
Merlin 23/24 Logo institucijskog korisnika na sustavu Merlin Sveučilišni računski centar Srce
Merlin 23/24
  • Mis cursos
  • Más
Buscar por todo el sitio Cerrar
Selector de búsqueda de entrada
Español - Internacional ‎(es)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Hrvatski ‎(hr)‎ Italiano ‎(it)‎
Helpdesk
Teachers Students Manuals, instructions and animations E-portfolio system Webinar system Book of regulations Test systems
E-course archive
Helpdesk
Ask online moodle@srce.hr 01/616 5171 (workdays from 8am to 4pm) FAQ Short instructions
Teachers
Opening an e-course User manual Guid for insurin accessibility Training courses WEB 2.0 tools
Students
User manual E-portfolio course
E-course archive
Merlin 2024/2025 Merlin 2023/2024 Merlin 2022/2023 Merlin 2021/2022 Merlin 2020/2021
Merlin 23/24
Mis cursos

Bloques

Salta Cursos

Cursos

Todos los cursos ...
  1. Página Principal
  2. Cursos
  3. Sveučilište Sjever
  4. Prehrambena tehnologija
  5. Prijediplomski stručni
  6. 2. godina

2. godina

Nadzor procesa proizvodnje slada i piva

  • Nositelj kolegija: Kristina Mastanjević

Engleski jezik II

  • Nositelj kolegija: Iva Grubješić

Osnove tehnoloških procesa u prehrambenoj industriji

  • Nositelj kolegija: Damir Ježek
  • Izvođač kolegija: Tomislav Bosiljkov
  • Izvođač kolegija: Sven Karlović

Engleski jezik I

  • Nositelj kolegija: Iva Grubješić
  • Mis cursos
  • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Hrvatski ‎(hr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
Descargar la app para dispositivos móviles

Izjava o pristupačnosti

Srce
▲