Salta al contenido principal
Merlin 23/24 Sveučilišni računski centar Srce
Merlin 23/24
  • Más
Cerrar
Selector de búsqueda de entrada
Español - Internacional ‎(es)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Hrvatski ‎(hr)‎ Italiano ‎(it)‎
Helpdesk
Teachers Students Manuals, instructions and animations E-portfolio system Webinar system Book of regulations Test systems
E-course archive
Helpdesk
Ask online moodle@srce.hr 01/616 5171 (workdays from 8am to 4pm) FAQ Short instructions
Teachers
Opening an e-course User manual Guid for insurin accessibility Training courses WEB 2.0 tools
Students
User manual E-portfolio course
E-course archive
2021/2022 2020/2021 2019/2020 2018/2019
Salta Cursos
Cursos
Todos los cursos ...
  1. Página Principal
  2. Cursos
  3. Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku
  4. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
  5. Prijediplomski sveučilišni
  6. Prehrambena tehnologija
  7. PT Treća godina

PT Treća godina

Ekonomika prehrambene industrije

  • Nositelj kolegija: Dragan Kovačević
  • Izvođač kolegija: Krešimir Mastanjević

Funkcionalna hrana i dodaci prehrani

  • Nositelj kolegija: Daniela Čačić Kenjerić
  • Izvođač kolegija: Ines Banjari
  • Izvođač kolegija: Milica Cvijetić Stokanović
  • Izvođač kolegija: Lidija Šoher

Kemija hrane

  • Nositelj kolegija: Mirela Kopjar

Mjerenje i upravljanje procesima

  • Nositelj kolegija: Frane Čačić

Osnove biotehnologije

  • Nositelj kolegija: Natalija Velić
  • Izvođač kolegija: Marija Stjepanović

Osnove tehnologije mesa i ribe

  • Nositelj kolegija: Dragan Kovačević
  • Nositelj kolegija: Krešimir Mastanjević

Osnove tehnologije prerade voća i povrća

  • Nositelj kolegija: Nela Nedić Tiban
  • Izvođač kolegija: Blanka Bilić Rajs

Osnove tehnologije vina i ulja

  • Nositelj kolegija: Tihomir Moslavac
  • Nositelj kolegija: Anita Pichler
  • Izvođač kolegija: Martina Antunović
  • Izvođač kolegija: Ines Banjari
  • Izvođač kolegija: Ivana Ivić

Procesi u prehrambenoj industriji

  • Nositelj kolegija: Anita Pichler
  • Izvođač kolegija: Ivana Ivić

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II

  • Nositelj kolegija: Tihomir Moslavac
  • Nositelj kolegija: Nela Nedić Tiban
  • Nositelj kolegija: Anita Pichler
  • Izvođač kolegija: Ivana Ivić
  • Izvođač kolegija: Ante Lončarić

Toksikologija hrane

  • Nositelj kolegija: Tomislav Klapec

Tradicionalna biotehnologija

  • Nositelj kolegija: Kristina Mastanjević
  • Izvođač kolegija: Vinko Krstanović
  • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Hrvatski ‎(hr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
Descargar la app para dispositivos móviles

Izjava o pristupačnosti

Srce
▲