Preskoči na sadržaj
Merlin 23/24 Sveučilišni računski centar Srce
Merlin 23/24
  • Opširnije
Zatvori
Pretraži
Hrvatski ‎(hr)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Hrvatski ‎(hr)‎ Italiano ‎(it)‎
Helpdesk
Nastavnici Studenti Priručnici i animacije Sustav e-portfolio Sustav za webinare Pravilnik Testni sustavi
Arhiva e-kolegija
Helpdesk
Online upit moodle@srce.hr 01/616 5171 (radnim danom od 8 do 16) Najčešće postavljena pitanja (FAQ) Kratke upute za rad sa sustavom
Nastavnici
Otvaranje e-kolegija Priručnik za korištenje sustava Smjernice za osiguravanje pristupačnosti Tečajevi i radionice WEB 2.0 alati
Studenti
Priručnik E-portfolio tečaj
Arhiva e-kolegija
2021./2022. 2020./2021. 2019./2020. 2018./2019.
Preskoči blok Popis e-kolegija
Popis e-kolegija
Svi e-kolegiji ...
  1. Naslovnica
  2. E-kolegiji
  3. Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku
  4. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
  5. Prijediplomski sveučilišni
  6. Prehrambena tehnologija
  7. PT Treća godina

PT Treća godina

Ekonomika prehrambene industrije

  • Nositelj kolegija: Dragan Kovačević
  • Izvođač kolegija: Krešimir Mastanjević

Funkcionalna hrana i dodaci prehrani

  • Nositelj kolegija: Daniela Čačić Kenjerić
  • Izvođač kolegija: Ines Banjari
  • Izvođač kolegija: Milica Cvijetić Stokanović
  • Izvođač kolegija: Lidija Šoher

Kemija hrane

  • Nositelj kolegija: Mirela Kopjar

Mjerenje i upravljanje procesima

  • Nositelj kolegija: Frane Čačić

Osnove biotehnologije

  • Nositelj kolegija: Natalija Velić
  • Izvođač kolegija: Marija Stjepanović

Osnove tehnologije mesa i ribe

  • Nositelj kolegija: Dragan Kovačević
  • Nositelj kolegija: Krešimir Mastanjević

Osnove tehnologije prerade voća i povrća

  • Nositelj kolegija: Nela Nedić Tiban
  • Izvođač kolegija: Blanka Bilić Rajs

Osnove tehnologije vina i ulja

  • Nositelj kolegija: Tihomir Moslavac
  • Nositelj kolegija: Anita Pichler
  • Izvođač kolegija: Martina Antunović
  • Izvođač kolegija: Ines Banjari
  • Izvođač kolegija: Ivana Ivić

Procesi u prehrambenoj industriji

  • Nositelj kolegija: Anita Pichler
  • Izvođač kolegija: Ivana Ivić

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla II

  • Nositelj kolegija: Tihomir Moslavac
  • Nositelj kolegija: Nela Nedić Tiban
  • Nositelj kolegija: Anita Pichler
  • Izvođač kolegija: Ivana Ivić
  • Izvođač kolegija: Ante Lončarić

Toksikologija hrane

  • Nositelj kolegija: Tomislav Klapec

Tradicionalna biotehnologija

  • Nositelj kolegija: Kristina Mastanjević
  • Izvođač kolegija: Vinko Krstanović
  • Hrvatski ‎(hr)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Hrvatski ‎(hr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
Preuzmi mobilnu aplikaciju

Izjava o pristupačnosti

Srce
▲