Vai al contenuto principale
Merlin 24/25 Sveučilišni računski centar Srce
Merlin 24/25
  • I miei corsi
  • Altro
Chiudi
Attiva/disattiva input di ricerca
Italiano ‎(it)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Hrvatski ‎(hr)‎ Italiano ‎(it)‎
Helpdesk
Teachers Students Manuals, instructions and animations E-portfolio system Webinar system Book of regulations Test systems
E-course archive
Helpdesk
Ask online moodle@srce.hr 01/616 5171 (workdays from 8am to 4pm) FAQ Short instructions
Teachers
Opening an e-course User manual Guid for insurin accessibility Training courses WEB 2.0 tools
Students
User manual E-portfolio course
E-course archive
2023/2024 2022/2023 2021/2022 2020/2021
Merlin 24/25
I miei corsi

Blocchi

Salta Corsi

Corsi

Tutti i corsi ...
  1. Home
  2. Corsi
  3. Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku
  4. Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
  5. Diplomski sveučilišni
  6. Prehrambeno inženjerstvo
  7. PI Druga godina

PI Druga godina

Minimalno procesirana hrana

  • Nositelj kolegija: Nela Nedić Tiban

Tehnologija slada i piva

  • Nositelj kolegija: Kristina Mastanjević
  • Izvođač kolegija: Gordana Šelo

Tehnologija mlijeka i mliječnih proizvoda

  • Nositelj kolegija: Mirela Lučan Čolić
  • Izvođač kolegija: Martina Antunović

Projektiranje uređaja u prehrambenoj industriji

  • Nositelj kolegija: Krunoslav Aladić
  • Nositelj kolegija: Stela Jokić
  • Nositelj kolegija: Darko Velić

Procesi pripreme hrane

  • Nositelj kolegija: Nela Nedić Tiban
  • Izvođač kolegija: Mirela Kopjar
  • I miei corsi
  • Italiano ‎(it)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Hrvatski ‎(hr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
Ottieni l'app mobile

Izjava o pristupačnosti

Srce
▲