Zum Hauptinhalt
Merlin 25/26 Logo institucijskog korisnika na sustavu Merlin Sveučilišni računski centar Srce
Merlin 25/26
  • Meine Kurse
  • Mehr
Systemweite Suche Schließen
Sucheingabe umschalten
Deutsch ‎(de)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Hrvatski ‎(hr)‎ Italiano ‎(it)‎
Helpdesk
Teachers Students Manuals, instructions and animations E-portfolio system Webinar system Book of regulations Test systems
E-course archive
Helpdesk
Ask online moodle@srce.hr 01/616 5171 (workdays from 8am to 4pm) FAQ Short instructions
Teachers
Opening an e-course User manual Guid for insurin accessibility Training courses WEB 2.0 tools
Students
User manual E-portfolio course
E-course archive
2024/2025 2023/2024 2022/2023 2021/2022 2020/2021
Merlin 25/26
Meine Kurse

Blöcke

Kurse überspringen

Kurse

Alle Kurse ...
  1. Startseite
  2. Kurse
  3. Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku
  4. Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi
  5. Enogastronomija

Enogastronomija

ELEKTRONIČKI MARKETING

  • Nositelj kolegija: Ines Škoko
  • Izvođač kolegija: Ariana Ergović

ENGLESKI JEZIK I

  • Nositelj kolegija: Mirna Harwood

ENGLESKI JEZIK III

  • Nositelj kolegija: Mirna Harwood

ENGLESKI JEZIK V

  • Nositelj kolegija: Mirna Harwood

GASTRONOMIJA I

  • Nositelj kolegija: Krunoslav Aladić
  • Nositelj kolegija: Valentina Obradović
  • Izvođač kolegija: Veronika Barišić
  • Izvođač kolegija: Helena Marčetić

HRVATSKI AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI

  • Nositelj kolegija: Dragan Kovačević
  • Nositelj kolegija: Svjetlana Škrabal
  • Izvođač kolegija: Tomislav Soldo

KEMIJA HRANE

  • Nositelj kolegija: Helena Marčetić
  • Nositelj kolegija: Valentina Obradović

MIKROBIOLOGIJA I HIGIJENA

  • Nositelj kolegija: Svjetlana Škrabal
  • Izvođač kolegija: Helena Marčetić

NJEMAČKI JEZIK I

  • Nositelj kolegija: Matej Čičak

POZNAVANJE SIROVINA I PROIZVODA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA

  • Nositelj kolegija: Ante Lončarić
  • Nositelj kolegija: Helena Marčetić
  • Nositelj kolegija: Josip Mesić
  • Izvođač kolegija: Veronika Barišić
  • Izvođač kolegija: Tomislav Soldo

RAZVOJ NOVIH PONUDA U GASTRONOMIJI

  • Nositelj kolegija: Svjetlana Škrabal
  • Izvođač kolegija: Tomislav Soldo

SERVIRANJE HRANE I PIĆA

  • Nositelj kolegija: Helena Marčetić
  • Izvođač kolegija: Tomislav Soldo

SPECIFIČNI OBLICI TURIZMA

  • Nositelj kolegija: Berislav Andrlić
  • Izvođač kolegija: Jasmina Mlađenović

STRUČNA PRAKSA 1

  • Nositelj kolegija: Helena Marčetić

UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I KVALITETOM HRANE

  • Nositelj kolegija: Svjetlana Škrabal
  • Meine Kurse
  • Deutsch ‎(de)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Hrvatski ‎(hr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
Laden Sie die mobile App

Izjava o pristupačnosti

Srce
▲