Poštovani korisnici sustava za e-učenje Merlin, ponovno želimo čuti vaše mišljenje!

U novoj akademskoj godini pripremili smo i novu inačicu sustava Merlin (4.2) te smo umjesto dosadašnje naslovnice postavili portal za sustav Merlin kako bismo vam osigurali što bolji i kvalitetniji rad u online okruženju. Portal pojednostavnjuje korištenje sustava te korisnici na jednostavniji način mogu doći do važnih informacija vezanih uz sustav. Stoga nam je želja ponovno čuti koliko ste zadovoljni sustavom za e-učenje Merlin i nastavom u virtualnom okruženju.

Ovu anketu provodimo periodički. Posljednju smo proveli u akademskoj godini 2018./2019., a rezultate ankete kao i do sada objavit ćemo na web stranicama Centra za e-učenje Srca.

Vaši odgovori omogućit će nam da unaprijedimo sustav Merlin kako bi čim više bio prilagođen potrebama korisnika, ali i podršku koju vam pružamo. Sve vaše odgovore detaljno ćemo proučiti te ćemo u analizi ankete navesti što smo doradili sukladno vašim odgovorima.

Vaše nam je mišljenje važno, zato ponovo provodimo anketu o zadovoljstvu vas, naših korisnika, u radu sa sustavom Merlin. Nadamo se da ćete nam i ovaj put dati iskrene odgovore i konstruktivne komentare kako bismo sustav za e-učenje Merlin učinili još boljim i pristupačnijim.

Anketa je zatvorena. Zahvaljujemo na Vašem mišljenju i vremenu izdvojenom za ispunjavanje ankete.
Tim Centra za e-učenje