Kolegij se najvećim dijelom sastoji od samostalnog istraživačkog rada u području emocija i motivacije u obrazovnom kontekstu i konzultativnog rada nastavnika koji ima ulogu mentora studentima u svim fazama – prilikom odabira teme istraživanja, formiranja istraživačkog nacrta, prikupljanja podataka, analiziranja podataka i pisanja grupnog izvještaja. Cilj kolegija je osposobiti studente za prepoznavanje relevantnih i suvremenih istraživačkih pitanja u području emocija i motivacije u obrazovanju, kao i za samostalnu provedbu istraživanja potpomognutu suvremenim istraživačkim metodama i statističkim analizama. Naposljetku, cilj kolegija je uvježbati studente u znanstvenom izvještavanju rezultata dobivenih istraživanjem kao i kreiranju praktičnih intervencija proizašlih iz zaključaka istraživanja.

Dragi studenti psihologije,

dobrodošli na kolegij Hospitacije i praksa nastave psihologije u akademskoj godini 2021./2022. Sve informacije o kolegiju možete pronaći na ovoj web stranici. Radujemo se druženju na ovom kolegiju!



Dragi studenti psihologije,

dobrodošli na kolegij Metodika nastave psihologije u akademskoj godini 2022./2023. Sve informacije o kolegiju možete pronaći na ovoj web stranici. 


Radujemo se druženju na ovom kolegiju!