- Nositelj kolegija: Jelena Marinić
- Nositelj kolegija: Olivera Koprivnjak
- Izvođač kolegija: Bojana Lukić
- Izvođač kolegija: Valerija Majetić Germek
- Nositelj kolegija: Greta Krešić
- Izvođač kolegija: Elena Dujmić
- Nositelj kolegija: Amir Muzur
- Nositelj kolegija: Helena Štrucelj
- Izvođač kolegija: Sanda Tamarut
- Izvođač kolegija: Ivana Tutić Grokša
- Nositelj kolegija: Sandra Pavičić Žeželj
Kolegij Ekološki
proizvedena hrana je izborni
kolegij na prvoj godini diplomskog studija Klinički nutricionizam i
sastoji se od 15 sati predavanja i 10 sati seminara, ukupno 25 sati (2,5
ECTS). Kolegij se izvodi u pravilu u predavaonicama Fakulteta
zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci, kao i na odabranim lokacijama
certificiranih ekoloških proizvođača u okolici Rijeke.
Način izvođenja nastave:
- Predavanja
- Seminari (tematski seminari, praktični seminar)
- Konzultacije
Predviđeno vrijeme trajanja nastave je ukupno 25
sati i provodi se u pravilu u terminima od četvrtka do subote sukladno
predviđenoj satnici. Svi oblici nastave se u pravilu provode u kontaktnom
obliku.
- Nositelj kolegija: Dražen Lušić