- Nositelj kolegija: Višnja Gaurina Srček
- Nositelj kolegija: Renata Teparic
- Nositelj kolegija: Ines Panjkota Krbavčić
- Izvođač kolegija: Martina Bituh

Zakonska regulativa u proizvodnji i preradi ekološke hrane. Prehrambena vrijednost ekološki proizvedene hrane. Principi proizvodnje i kontrole- izbor sorte / pasmine, kontrola bolesti i štetnika, uvjeti uzgoja, uvjeti skladištenja, načini prerade, pakiranja i prezentiranja. Ekološka proizvodnja pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda, voćnih sokova i vina. Ekološka proizvodnja mesa, mlijeka i mliječnih proizvoda. Označavanje ekoloških proizvoda. Uvjeti stavljanja na tržište. Mogućnosti unaprjeđenja ekološke proizvodnje hrane.
- Nositelj kolegija: Bojana Voučko
- Izvođač kolegija: Rajka Božanić
- Izvođač kolegija: Karin Kovačević Ganić
- Izvođač kolegija: Maja Repajić
- Nositelj kolegija: Ivana Kmetič
- Izvođač kolegija: Nina Bilandžić
- Izvođač kolegija: Ksenija Durgo
- Nositelj kolegija: Mirela Ivančić Šantek
- Izvođač kolegija: Božidar Šantek
- Nositelj kolegija: Ivana Kmetič
- Nositelj kolegija: Blaženka Kos
- Izvođač kolegija: Andreja Leboš Pavunc
- Izvođač kolegija: Jasna Novak
- Izvođač kolegija: Jagoda Šušković
- Nositelj kolegija: Anet Režek Jambrak
- Nositelj kolegija: Ana Vukelić
- Izvođač kolegija: Saša Drakula
- Nositelj kolegija: Dubravka Novotni
- Izvođač kolegija: Rajka Božanić
- Izvođač kolegija: Verica Dragović-Uzelac
- Izvođač kolegija: Helga Medić
- Nositelj kolegija: Karin Kovačević Ganić
- Nositelj kolegija: Jasmina Ranilović
- Izvođač kolegija: Ivana Rumbak