Preskoči na sadržaj
Merlin 24/25 Logo institucijskog korisnika na sustavu Merlin Sveučilišni računski centar Srce
Merlin 24/25
  • Moji e-kolegiji
  • Opširnije
Zatvori
Pretraži
Hrvatski ‎(hr)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Hrvatski ‎(hr)‎ Italiano ‎(it)‎
Helpdesk
Nastavnici Studenti Priručnici i animacije Sustav e-portfolio Sustav za webinare Pravilnik Testni sustavi
Arhiva e-kolegija
Helpdesk
Online upit moodle@srce.hr 01/616 5171 (radnim danom od 8 do 16) Najčešće postavljena pitanja (FAQ) Kratke upute za rad sa sustavom
Nastavnici
Otvaranje e-kolegija Priručnik za korištenje sustava Smjernice za osiguravanje pristupačnosti Tečajevi i radionice WEB 2.0 alati
Studenti
Priručnik E-portfolio tečaj
Arhiva e-kolegija
2023./2024. 2022./2023. 2021./2022. 2020./2021.
Merlin 24/25
Moji e-kolegiji

Blokovi

Preskoči blok Popis e-kolegija

Popis e-kolegija

Svi e-kolegiji ...
  1. Naslovnica
  2. E-kolegiji
  3. Visoke škole i veleučilišta
  4. Veleučilište Aspira
  5. Stručni prijediplomski studij
  6. Međunarodni menadžment u hotelijerstvu i turizmu (Gastronomija)

Međunarodni menadžment u hotelijerstvu i turizmu (Gastronomija)

Economics of International Hospitality and Tourism

LECTURES AND EXERCISES

Sommelier Course

Culinary Arts in Hospitality

Ekonomika u ugostiteljstvu

  • Nositelj kolegija: Ivica Klinac

Sommelierstvo i poslovanje bara

  • Nositelj kolegija: Mirna Pleština

Kulinarstvo u hotelijerstvu i ugostiteljstvu

  • Nositelj kolegija: Mirna Pleština

Slastičarstvo i pekarstvo

  • Nositelj kolegija: Damir Velimirović

Sigurnost i sanitarna ispravnost hrane i pića

  • Nositelj kolegija: Damir Velimirović

Kuhinje svijeta i eno-gastronomski trendovi

  • Nositelj kolegija: Damir Velimirović

Radionica u praktikumu

  • Nositelj kolegija: Damir Velimirović

Kuhinjski menadžment

  • Nositelj kolegija: Damir Velimirović

Restoraterstvo i suvremene tehnike posluživanja

  • Nositelj kolegija: Damir Velimirović

Međunarodni menadžment gastronomije i tehnologije hrane i pića

  • Nositelj kolegija: Damir Velimirović

Pastry and Bakery

Nutrition Course

Safety and Sanitary Control of Food and Beverages

World Cuisines and Contemporary Gastro-oenological Trends

Culinary Workshops

Kitchen Management

Restaurants and Contemporary Serving Techniques

International Gastronomy Management and Food and Beverage Technology

  • Moji e-kolegiji
  • Hrvatski ‎(hr)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Hrvatski ‎(hr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
Preuzmi mobilnu aplikaciju

Izjava o pristupačnosti

Srce
▲