- Nositelj kolegija: Ksenija Marković
- Izvođač kolegija: Saša Drakula
- Izvođač kolegija: Mirjana Hruškar
- Izvođač kolegija: Marina Krpan

- Nositelj kolegija: Igor Stuparević
- Izvođač kolegija: Dina Franić
- Izvođač kolegija: Romana Ivković
- Izvođač kolegija: Irena Landeka Jurčević
- Izvođač kolegija: Tea Martinić Cezar
- Izvođač kolegija: Antonia Paić
- Izvođač kolegija: Renata Teparic
- Izvođač kolegija: Bojan Žunar

- Nositelj kolegija: Renata Teparic
- Izvođač kolegija: Romana Ivković
- Izvođač kolegija: Tea Martinić Cezar
- Izvođač kolegija: Igor Stuparević
- Izvođač kolegija: Kristijan Vuraić
- Izvođač kolegija: Bojan Žunar
- Nositelj kolegija: Ana Kovačić
- Izvođač kolegija: Dijana Njerš
- Nositelj kolegija: Dijana Njerš
- Izvođač kolegija: Ana Kovačić
- Nositelj kolegija: Tomislav Bosiljkov
- Izvođač kolegija: Mladen Brnčić
- Izvođač kolegija: Filip Dujmić
- Izvođač kolegija: Damir Ježek
- Izvođač kolegija: Sven Karlovic
- Izvođač kolegija: Marko Škegro
- Izvođač kolegija: Mirna Tadić
- Nositelj kolegija: Ksenija Markov
- Izvođač kolegija: Iva Čanak
- Izvođač kolegija: Nina Čuljak
- Izvođač kolegija: Jadranka Frece
- Izvođač kolegija: Ivana Repić
- Nositelj kolegija: Ana Vukelić

- Nositelj kolegija: Renata Teparic
- Izvođač kolegija: Dina Franić
- Izvođač kolegija: Romana Ivković
- Izvođač kolegija: Irena Landeka Jurčević
- Izvođač kolegija: Tea Martinić Cezar
- Izvođač kolegija: Antonia Paić
- Izvođač kolegija: Igor Stuparević
- Izvođač kolegija: Bojan Žunar
Podjela biotehnoloških procesa i sirovinska osnova biotehnologije. Glavni mikrobni produkti i procesi važni za industrijsku mikrobiologiju i biotehnologiju. Vrste i sastav hranjivih podloga za mikrobne procese. Podjela sirovina prema podrijetlu, značaju i udjelu biogenih makro i mikro elemenata. Čimbenici koji utječu na izbor izvora ugljika i dušika. Primarne, sekundarne i tercijarne dušične sirovine za hranjive podloge. Izvori ostalih sastojaka hranjivih podloga. Formuliranje i stehiometrija hranjivih podloga za rast i nastajanje proizvoda. Prihvat, čuvanje i nadzor sirovina te postupci prethodne obrade. Prihvat i ocjena ječma, proizvodnja ječmenog slada, postupci ukomljavanja. Škrobne sirovine i proces hidrolize slađenih i neslađenih sirovina. Lignocelulozne, inulinske i pektinske sirovine i njihova hidroliza. Uzgoj i primjena bakterijske nanoceluloze
- Nositelj kolegija: Sunčica Beluhan
- Izvođač kolegija: Ana Dobrinčić
- Izvođač kolegija: Nenad Marđetko
- Izvođač kolegija: Mario Novak
- Izvođač kolegija: Mladen Pavlečić
- Izvođač kolegija: Vlatka Petravić Tominac
- Izvođač kolegija: Antonija Trontel

Prijenos informacija o važnosti i utjecaju tjelesne i zdravstvene kulture na psiho-fizički status studenata i specijalizacija istih u onim kineziološkim aktivnostima koje su pogodne za svakodnevno tjelesno vježbanje, a cilju podizanja i održavanja radnih sposobnosti i očuvanja zdravlja.
Sadržaj: atletika, sportske igre ( odbojka, košarka, rukomet, futsal, st. tenis, badminton, tenis), vježbe istezanja i jačanja uz kontrolirano disanje, pješačko -planinarske ture, orijentacijske ture (usmjereno kretanje sa zadacima), klizanje, skijanje
- Nositelj kolegija: Lidija Podvalej
- Izvođač kolegija: Neven Karković
- Nositelj kolegija: Anita Slavica
- Izvođač kolegija: Vesna Zechner-Krpan