Salta al contenido principal
Merlin 21/22 Logo institucijskog korisnika na sustavu Merlin Sveučilišni računski centar Srce
Merlin 21/22
  • Work on the system
    • Teachers
      • Opening an e-course
      • User manual
      • Guid for insurin accessibility
      • Training courses
      • TALOE Webtool
      • WEB 2.0 tools
      • Predložak e-kolegija Završni rad/Diplomski rad
    • Students
      • User manual
      • E-portfolio course
    • Manuals, instructions and animations
    • E-portfolio system
    • Webinar system
    • Book of regulations
    • Test systems
    • E-course archive
      • 2020/2021
      • 2019/2020
      • 2018/2019
      • 2017/2018
  • Helpdesk
    • Ask online
    • moodle@srce.hr
    • 01/616 5171 (workdays from 8am to 4pm)
    • FAQ
    • Short instructions
  • Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Hrvatski ‎(hr)‎ Italiano ‎(it)‎
  • Usted no se ha identificado.

Diplomski

  1. Página Principal
  2. Cursos
  3. Sveučilište u Zagrebu
  4. Agronomski fakultet
  5. Diplomski
  • 1 (actual)
  • 2
  • » Siguiente página
Stručni projekt - Agrobiznis i ruralni razvitak
Diplomski rad-Mikrobna biotehnologija u poljoprivredi
Diplomski rad - Fitomedicina
Diplomski rad - Ekološka poljoprivreda i agroturizam
Diplomski rad - Agroekologija
Agrarna i ruralna politika 2
Agrarna i ruralna politika 2
Agri-environmental law and policy
Agribusiness marketing and consumer behaviour
Agro-industrijski ostaci kao hrana za životinje
Agrobiotopi zaštićenih prostora
Agroclimatology and climate change
Akarologija
Akvakultura
Alternativne oranične kulture i sustavi proizvodnje
Alternativni uzgoji svinja
Ampelografija
Ampelografija
Analytical chemistry and laboratory methods
Applied analysis of spatial data using R
Applied plant nutrition
Aquatic ecosystems and biodiversity
Bakteriologija i mikologija u biotehnologiji
Beneficial associations of plants and microorganisms
Biljna biokemija
Biljna biotehnologija
Biljna karantena
Biljna raznolikost Hrvatske
Biljne vrste u lovištu
Biljni virusi prenosivi vektorima
Biogeochemistry of metals in soil
Biogeokemija metala u tlu
Biogoriva i biorazgradiva maziva za motore
Biokemija - odabrana poglavlja
Biokemija i tehnologija zrenja sireva
Biologija i ekologija divljači
Biologija i ekologija vinove loze
Biologija i ekologija vinove loze
Biološki i ekološki čimbenici uzgoja povrća
Biomasa i biogoriva
Biometrika i planiranje istraživanja na životinjama
Biometrika i planiranje istraživanja na životinjama
Bioproizvodi iz lignocelulozne biomase
Bolesti ukrasnog bilja
Bolesti vinove loze
Cheesemaking
Citologija
Cvjećarstvo 2
Design of Experiments
Digitalni sustavi u preciznoj zaštiti bilja
Diplomski rad - seminar
Dizajniranje i analiza pokusa u zaštiti bilja
Dorada i prerada mediteranskih povrtnih i aromatično-ljekovitih vrsta
Dorada i prerada voćnih vrsta Mediterana
Duhan i hmelj
Ekologija korova
Ekologija štetnika i načela prognoze
Ekološka psihologija
Ekološki postupci u doradi i skladištenju ratarskih proizvoda
Ekološko vinogradarstvo
Ekonomika infrastrukture u agrobiznisu
Ekonomika prehrambene industrije
Ekonomika resursa u agrobiznisu
Eksperimentalni dizajn
Eksperimentalni dizajn
Energetska iskoristivost biomase i biogoriva
Enokemija i mikrobiologija vina
Environmental soil science
Epidemiologija biljnih bolesti
Europska unija i zajednička poljoprivredna politika
Europska unija i zajednička poljoprivredna politika
Fermentirana mlijeka
Fermentirani mesni proizvodi
Field crops management
Financijski menadžment u agrobiznisu
Fitobakteriologija i fitovirologija
Fitofarmacija u hortikulturi
Fitomikologija
Fitonematologija
Fiziologija dozrijevanja grožđa
Fiziološki aspekti uzgoja cvjećarskih kultura
Fiziološki procesi ubranog voća i povrća
Fondovi EU i ruralni razvoj
Forenzična entomologija
Genetički modificirane biljke u proizvodnji hrane
Genetika
Genotipovi i selekcija u proizvodnji mlijeka
Geodezija i prostorne informacije
Geomorfologija
Geomorphology and landscape ecology
Global Ecology
Globalna ekologija
Gnojiva i gnojidba
Gospodarenje otpadom u poljoprivredi
Gospodarenje u ekološki osjetljivim područjima
Grassland Management Systems
Hidroponski uzgoj povrća i cvijeća
Hidrotehnika u poljoprivredi
Horse and companion animals nutrition
Hrana za životinje
Hranidba goveda u proizvodnji mesa
Hranidba konja i kućnih ljubimaca
Hranidba preživača
Hranidba u akvakulturi
Hydrology and water resources
Ichthyology
Ihtiologija
Insects as food and feed
Interakcija biljka patogen
Interakcije herbicida u tlu
Invazivne biljne vrste
Ishrana bilja
Ishrana bilja i kvaliteta hrane
Istraživanje tržišta
Izabrana poglavlja procesne tehnike
Izravna prodaja i prerada na seljačkom gospodarstvu
Izvođenje melioracijskih sustava
Kakvoća rakija od grožđa i drugog voća
Kemija i fizika mlijeka
Kemija mošta i vina
Kemija tla
Konzerviranje voluminozne krme
Korisne asocijacije biljaka i mikroorganizama
Korištenje i zaštita voda
Korjenasto-gomoljaste kulture
Krš kao prostorni fenomen
Kružna ekonomija u održivom gospodarenju resursima
Kvaliteta voća, povrća i prerađevina
Kvantitativna genetika
Kvantitativna genetika u biljnim znanostima
Laboratorijska tehnologija
Laboratorijske metode i upravljanje podacima
Laboratorijske tehnike u fitopatologiji
Legislativa u zaštiti bilja
Limnologija i oceanologija
Limnology and Oceanology
Linearno programiranje u ekonomskim analizama
Lov
Management of plant diseases
Marketing i istraživanje tržišta obnovljivih izvora energije
Marketing u ruralnom turizmu
Matematika 2
Međunarodno poslovanje u agrobiznisu
Menadžment malih i srednjih poduzeća u agrobiznisu
Metode ocjene tehničkih značajki poljoprivrednih strojeva
Metode vrednovanja hrane za životinje
Microbial enzymatic activities in soil
Mikrobiologija namirnica
Mikrobna ekologija
Mikrobna raznolikost prirodnih i antropogenih ekoloških sustava
Mikroekonomika mediteranske poljoprivrede
Mikroorganizmi u proizvodnji biogoriva
Mljekarska mikrobiologija
Modeliranje uzgoja energetskih kultura
Molecular Diversity and Evolution
Molecular methods in plant pathology
Molekularna genetika u animalnoj proizvodnji
Molekularna raznolikost i evolucija
Molekularne metode u mikrobnoj agroekologiji
Molekularne tehnike u fitopatologiji
Motori SUI i traktori
Načela integrirane zaštite bilja
Nanotehnologija u obnovljivim izvorima energije
Nove tehnologije u akvakulturi
Objekti i oprema u tehnologiji mesa
Ocjena i kakvoća trupova i mesa
Očuvanje biljnih genetskih izvora
Odvodnja
Okolišni čimbenici u ukrasnoj hortikulturi
Opća entomologija
Oplemenjivanje bilja za ekološku poljoprivredu
Oplemenjivanje biljnih vrsta za ornamentalnu primjenu
Opskrbni lanci u agrobiznisu
Organsko-biološka proizvodnja povrća
Osnove bioekonomije
Osnove biometrike
Osnove proizvodnje ratarskih kultura
Osnove rasta domaćih životinja
Osnove voćarstva i vinogradarstva
Parkovna dendrologija 2
Pčelinji proizvodi
Pisanje i izlaganje znanstvenog rada
Plant pest management
Plant viruses transmitted by vectors
Poljoprivreda, gospodarski rast i razvitak
Poljoprivreda, turizam i ekonomski razvoj
Poljoprivreda, turizam i ekonomski razvoj
Poljoprivredno savjetodavstvo i komunikacije
Poljoprivredno savjetodavstvo u fitomedicini
Ponašanje i dobrobit životinja za proizvodnju mesa
Ponašanje potrošača na tržištima hrane
Posliježetvena tehnologija
Povrće u agroekološkim uvjetima Mediterana
Praktične i laboratorijske vježbe - aromatično, ljekovito i ukrasno bilje
Praktične i laboratorijske vježbe - povrćarstvo
Praktične i laboratorijske vježbe - Povrćarstvo, aromatično i ljekovito bilje
Praktične i laboratorijske vježbe - Vinogradarstvo i vinarstvo
Praktične i laboratorijske vježbe - vinogradarstvo, vinarstvo i voćarstvo
Praktične i laboratorijske vježbe - Voćarstvo
Precizna hranidba ovaca i koza
Precizna poljoprivreda
Predivo bilje
Prerada mlijeka na OPG-u
Primijenjena analiza prostornih podataka u R-u
Primijenjene matematičke metode
Primijenjene tehnologije uzgoja voća
Primjena marketinga i inovacije u agrobiznisu
Primjena suvremenih tehnika u uzgoju aromatičnog i ljekovitog bilja
Primjenjena entomologija
Principi i metode determinacije biljaka
Principi i perspektive ishrane u hortikulturi
Prirodni neprijatelji i načela biološkog suzbijanja
Programiranje i projektiranje sustava navodnjavanja
Programiranje u programima SAS i R
Proizvodnja biogoriva iz akvakulture i ribarstva
Proizvodnja i prerada jestivih i ljekovitih gljiva
Proizvodnja i prerada ljekovitih i aromatičnih kultura
Proizvodnja jagodastog voća
Proizvodnja kravljeg mlijeka
Proizvodnja mesa divljači
Proizvodnja mlijeka i mesa kopitara
Proizvodnja ovčjeg i kozjeg mlijeka
Proizvodnja povrća
Proizvodnja sjemena povrća
Proizvodnja stolnog grožđa
Project Management and Projects in Agribusiness
Projektiranje vinograda i vinarija
Projektni menadžment energetskih kultura i gospodarenja otpadom u poljoprivredi
Projektni menadžment i projekti u agrobiznisu
Psihologija ekološki održivog ponašanja
Quantitative methods for agriculture and environment science
Razvoj poljoprivrede i ruralnog prostora
Razvojni projekti u ruralnom turizmu
Regulation of Water
Renewable energy for rural areas
Rhizosphere ecology
Ribolov
Rijetka i ugrožena flora Hrvatske
Rizosferna ekologija
Ruralna sociologija
Ruralni razvoj
Ruralni turizam
Samonikle biljne vrste i uporabna vrijednost
Samoniklo voće
Senzorna svojstva i ocjenjivanje vina
Senzorno ocjenjivanje mlijeka i mliječnih proizvoda
Senzorno ocjenjivanje mlijeka i mliječnih proizvoda
Senzorska analiza mesa i mesnih proizvoda
Sirarstvo
Sjemenarstvo i rasadničarstvo energetskih kultura
Sjemenarstvo oraničnih kultura
Socioekonomske i rodne analize
Specifičnosti tehnologije čuvanja i pakiranja voća
Specijalna herbologija
Sportska rekreacija u ruralnom turizmu
Sportski i rekreacijski ribolov
Sustav održivog čuvanja biomase
Sustavi proizvodnje i prerade mesa kopitara
Suvremena proizvodnja aromatičnog i ljekovitog bilja
Suvremena proizvodnja povrća
Suvremena tehnologija uzgoja povrća
Štetni organizmi energetskih kultura
Štetnici i bolesti ljekovitog i aromatičnog bilja
Štetočinje povrća
Technology production of cream, butter and dairy-based desserts
Tehnika proizvodnje hrane za životinje
Tehnologija dorade i skladištenja cvijeća
Tehnologija obrade organskog ostatka od voća i povrća
Tehnologija prerade akvatičnih organizama i mesa divljači
Tehnologija proizvodnje bijelih, ružičastih i crnih vina
Tehnologija proizvodnje grožđa
Tehnologija proizvodnje sladoleda
Tehnologija proizvodnje vrhnja, maslaca i mliječnih deserata
Tehnologija uzgoja i čuvanja plodova voćnih vrsta na mediteranskom području
Tehnologija vina
Tehnološki postupci obrade hortikulturnih sirovina
Temelji voćarstva
Teorija zaštitnog planiranja
Toplinski obrađeni mesni proizvodi
Trajnice u sustavu gradskog zelenila
Travnjaštvo
Ukrasne biljne vrste ruralnih vrtova
Ukrasne voćne vrste
Uljarice
Upravljanje ljudskim resursima u agrobiznisu
Upravljanje troškovima u agrobiznisu
Urbana fitopatologija
Uređenje interijera biljem
Uređenje ruralnog krajobraza
Uređivanje voda
Use and conservation of water resources
Uvod u animalne znanosti
Uvod u hortikulturnu terapiju
Uvod u SAS i R
Uvod u SAS i R
Uzgoj goveda i sustavi proizvodnje goveđeg mesa
Uzgoj i korištenje vodne peradi i nojeva
Uzgoj i sustavi proizvodnje mesa peradi i jaja
Uzgoj i sustavi proizvodnje mesa vodne peradi
Uzgoj ovaca i sustavi proizvodnje ovčjeg mesa
  • 1 (actual)
  • 2
  • » Siguiente página
  • Work on the system
    • Teachers
      • Opening an e-course
      • User manual
      • Guid for insurin accessibility
      • Training courses
      • TALOE Webtool
      • WEB 2.0 tools
      • Predložak e-kolegija Završni rad/Diplomski rad
    • Students
      • User manual
      • E-portfolio course
    • Manuals, instructions and animations
    • E-portfolio system
    • Webinar system
    • Book of regulations
    • Test systems
    • E-course archive
      • 2020/2021
      • 2019/2020
      • 2018/2019
      • 2017/2018
  • Helpdesk
    • Ask online
    • moodle@srce.hr
    • 01/616 5171 (workdays from 8am to 4pm)
    • FAQ
    • Short instructions
  • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Hrvatski ‎(hr)‎
    • Italiano ‎(it)‎

Helpdesk

Za sva pitanja javite se Centru za e-učenje:
Online upit
E-mail: moodle@srce.hr
01/616 5171 (radnim danom od 8 do 16)
Najčešće postavljena pitanja

Merlin Mobile za Android

Kliknite ovdje za preuzimanje ili skenirajte QR kod na mobilnom uređaju:
Merlin Mobile aplikacija

Centar za e-učenje

CEU Logo
Web stranica Centra za e-učenje

Descargar la app para dispositivos móviles

Izjava o pristupačnosti

Sveučilišni računski centar Srce
▲